IncidentenOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

ATR 72 raakt van de baan tijdens onweersbui

Een ATR 72-600 van luchtvaartmaatschappij Far Eastern Air Transport is zaterdag van de baan geraakt na een landing in een onweersbui. Het incident gebeurde op de luchthaven van Taichung Airport in Taiwan.

Het toestel, met registratie B-28082, voerde vlucht FE3060 uit van Penghu Airport naar Taichung. De ATR raakte niet beschadigd. Alle inzittenden hebben het vliegtuig veilig kunnen verlaten.

Er is inmiddels een onderzoek opgestart naar het voorval.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close