Nieuws

Emirates vergroot grip op India

Emirates en SpiceJet zullen codeshares voor elkaar uitvoeren. Emirates verstevigt hiermee haar positie op de Indiase markt.

Vijftien

Met de codeshare kan Emirates zes nieuwe Indiase bestemmingen aanbieden vanaf Dubai. Inclusief de negen bestemmingen in India die door Emirates worden gevlogen hebben passagiers dan dus keuze uit vijftien bestemmingen.

Overstappen

Op die vijftien bestemmingen kan weer overgestapt worden op het netwerk van 41 bestemmingen van SpiceJet. De Indiase budgetmaatschappij vliegt met 67 vliegtuigen dagelijks 516 vluchten op 60 bestemmingen.

Voorlopig

De afspraken zijn nog niet definitief. Het is een memorandum of understanding, waarbij de maatschappijen uitspreken een overeenkomst voor de codeshare te willen tekenen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close