fbpx
Nieuws

Emirates vergroot grip op India

Emirates en SpiceJet zullen codeshares voor elkaar uitvoeren. Emirates verstevigt hiermee haar positie op de Indiase markt.

Vijftien

Met de codeshare kan Emirates zes nieuwe Indiase bestemmingen aanbieden vanaf Dubai. Inclusief de negen bestemmingen in India die door Emirates worden gevlogen hebben passagiers dan dus keuze uit vijftien bestemmingen.

Overstappen

Op die vijftien bestemmingen kan weer overgestapt worden op het netwerk van 41 bestemmingen van SpiceJet. De Indiase budgetmaatschappij vliegt met 67 vliegtuigen dagelijks 516 vluchten op 60 bestemmingen.

Voorlopig

De afspraken zijn nog niet definitief. Het is een memorandum of understanding, waarbij de maatschappijen uitspreken een overeenkomst voor de codeshare te willen tekenen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button