NieuwsPilotenStaking

‘Franse piloten dreigen met staking’

Franse pilotenbond SNLP dreigt met een staking in de eerste week van mei. Dat meldt La Tribune. Het gaat om piloten van alle airlines.

Protesteren

De pilotenbond wil hiermee protesteren tegen een wet van de regering dat alleen grote, algemene vakbonden nog mogen onderhandelen met werkgevers en overheid. De kleinere, specialistische pilotenvakbond heeft dan geen stem meer.

Mei

De staking zou plaatsvinden van 6 tot 11 mei. Het gaat onder andere om piloten van Air France, easyJet, Transavia, Aigle Azur en Vueling. De vakbond zou, volgens de Franse krant, al naar alle bedrijven een aankondiging van de staking hebben gestuurd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/