fbpx
Naast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Zwanenburgbaan weer open

Na een periode van zes weken kan de Zwanenburgbaan weer gebruikt worden. De baan was dicht voor groot onderhoud en is afgelopen maandagavond heropend.

Uitgelopen

De onderhoudswerkzaamheden zijn een dag uitgelopen. De verlichting vertoonde een technische storing. Daardoor bleef de Zwanenburgbaan langer dicht dan gepland. 

Opgevangen

Tijdens de werkzaamheden is vaker de Buitenveldertbaan gebruikt. Ook de Kaagbaan heeft een deel van de vluchten opgevangen. Omwonenden die last extra vliegverkeer zouden krijgen, ontvingen een brief van Schiphol.

Vegen

Tussen 22 april en 9 mei worden er nog tien keer nachtelijke veegwerkzaamheden gedaan, zo meldt Schiphol. De verwachting is dat het vliegverkeer hier weinig last van heeft, aangezien de Zwanenburgbaan ’s nachts niet actief wordt gebruikt. 

Tijdens de werkzaamheden nam Up een video-kijkje.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button