LiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Four Seasons verruilt Boeing voor Airbus

De luxe hotelketen Four Seasons krijgt in 2021 een Airbus A321LR, met ruimte voor 48 passagiers. Het nieuwe toestel vervangt de Boeing 757-200ER waar Four Seasons nu gasten mee rondvliegt. 

Ticketprijzen

Ticketprijzen met het huidige vliegtuig zijn vanaf 147.000 dollar per persoon. De prijzen voor de nieuwe jet worden in de loop van dit jaar bekendgemaakt. 

Boeing

De Boeing 757 werd in 2015 in gebruik genomen, deze biedt ruimte aan 52 passagiers, die uiteraard kunnen rusten in fullflat beds. Four Seasons vindt het inmiddels tijd voor een nieuw toestel. Waarbij de reiservaring verder wordt verbeterd, zo meldt de hotelketen.

A321

Four Seasons heeft ditmaal voor de Airbus gekozen, omdat die beter aan te passen is aan de wensen van de veeleisende gasten en omdat het bereik groter is. Tickets voor de Airbus kunnen vanaf medio dit jaar geboekt worden. In de A321 is een loungegebied, inclusief bar met een mixologist. 

Stoelen 

De stoelen worden gemaakt door Optimares, van leer van het Italiaanse Poltrona Frau. De badkamers in de Airbus worden groter dan in het huidige toestel. Elke stoel heeft een eigen iPad voor video-streaming. 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button