Naast het nieuwsOpmerkelijk

Lufthansa promoot Europese verkiezingen met speciale livery

In de hoop bij te dragen aan een hoge opkomst bij de aanstaande Europese verkiezingen heeft Lufthansa een Airbus A320 in een speciale “SayYesToEurope” livery gespoten. Het Duitse bedrijf voert hiermee een actieve pro-EU campagne.

Dochters

De Lufthansa-groep heeft grote belangen bij een nauwe Europese samenwerking. Dit komt voornamelijk door de vele dochterondernemingen van het concern. Naast Lufthansa en Eurowings in Duitsland, maken ook ook Austrian airlines, Brussels airlines, SWISS en Air Dolomiti deel uit van de Lufthansa-groep.

Opkomst

De opkomst voor de Europese verkiezingen ligt al jaren laag in Duitsland. Meerdere bedrijven, waaronder Lufthansa, zijn daarom campagnes gestart om kiezers toch naar de stembus te krijgen. “‘SayYesToTheWorld’ is onze wereldwijde slogan – ‘SayYesToEurope’ is ons initiatief om alle Europeanen te stimuleren om JA te zeggen tegen Europa en deel te nemen aan de Europese verkiezingen – ons Europa heeft uw stem nodig”, aldus Carsten Spohr, topman van Lufthansa.


Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button