AirlinesOverig nieuwsProfessional

British Airways verhoogt frequentie Londen – Mumbai

British Airways (BA) verhoogt met ingang van juni de frequentie van het aantal vluchten tussen Londen Heathrow en Mumbai. Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd.

Jet

De woordvoerder wil niet expliciet zeggen of het opschroeven van het aantal vluchten te maken heeft met het staken van de operatie van Jet Airways. De Indiase maatschappij vloog twee keer per dag tussen de hoofdsteden. 

Vraag

“We kijken regelmatig naar ons uitgebreide wereldwijde netwerk en passen ons schema aan waar nodig. We verhogen de frequentie van onze vluchten naar Mumbai van veertien naar achttien per week, als gevolg van de toegenomen vraag”, zegt de BA-woordvoerder. De extra vluchten worden uitgevoerd tot het eind van het winterseizoen. 

Etihad

Een aantal slots van Jet Airways op Londen Heathrow ging al vrij snel na het staken van de vluchten naar Etihad. Dat ging om slots die werden gebruikt voor vluchten naar Mumbai en Delhi. Oorspronkelijk waren deze slots eigendom van Jet, in 2013 werden ze verkocht aan Etihad en weer gehuurd door Jet. 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button