fbpx
AirlinesEindhoven AirportIncidentenNieuwsNL Nieuws

737 Ryanair maakt voorzorgslanding in Parijs

Een Boeing 737 van Ryanair moest zondagochtend op de weg van Faro naar Eindhoven een voorzorgslanding maken in Parijs. Er zou sprake zijn van een technisch defect. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

Landing
Het toestel vertrok om 06:35 en landde om 10:35 op Paris Beauvais-Tille Airport, zo blijkt uit gegevens van Flightradar 24. Omstreeks half 9 ’s ochtends werd door de piloten besloten om een ander vliegveld dan Eindhoven op te zoeken.

Vervanging
Een woordvoerder van Eindhoven Airport vertelde tegenover het Eindhovens Dagblad dat er inmiddels al een vervangend toestel is aangekomen in Parijs. Hiermee worden de passagiers naar hun eindbestemming gevlogen.

Defect
Volgens een woordvoerder van Ryanair is er sprake van een ‘klein technisch probleem’. De precieze oorzaak is niet bekend gemaakt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button