fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

ANA onthult interieur nieuwe A380

Vliegmaatschappij ANA heeft het interieur van de nieuwe Airbus A380 onthuld, die op de route tussen Japan en Hawaï zal worden ingezet.

Configuratie
De drie nieuwe toestellen voor All Nippon Airways zullen 520 stoelen hebben, waarvan 383 stoelen in economy class, acht stoelen first class, 56 business en 73 in de premium economy class.

De maatschappij toonde het interieur van de toestellen tijdens een evenement op Tokyo Narita International Airport.


First class
De first class-stoelen zijn uitgerust met een 32-inch monitor en een tafeltje. Met een deur kan de cabine worden afgesloten voor reizigers die privacy willen hebben. Ook zijn er maaltijd- en leeslampjes en is er een USB-aansluiting en een laptop-stroompoort. De afbeeldingen zijn illustratief. ANA heeft deze op haar speciaal voor de A380 ingerichte website gepubliceerd.

First Class ©ANA

Business class
De stoelen in de business class zijn ook uitgerust met een tafeltje en er kan gebruik worden gemaakt van een 18-inch monitor. Ook is er een scheiding tussen de armleuningen van de twee stoelen.

Business class ©ANA

Premium Economy
Ook de stoelen in premium economy hebben een persoonlijke LCD monitor, maar dan een van 15,6 inch en een scherm van 11,6 inch op de stoelen op de eerste rij.

Premium Economy ©ANA

Economy class
De economy class-stoelen zijn niet uitgerust met een monitor. Wel zitten er USB-poorten en PC-stroompoorten in de stoelen en zijn de hoofdleuningen verstelbaar.

Economy class ©ANA

Route
De vliegtuigen zullen worden ingezet vanaf vrijdag 24 mei. In mei en juni 2019 wordt er drie keer per week gevlogen tussen Japan en Hawaï. Vanaf juli 2019 wordt de route één keer per dag uitgevoerd en twee keer per dag op dinsdagen, vrijdagen en zondagen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button