fbpx
InnovatieNieuwsVliegtuigen

Eerste passagiers MC-21-300 begint aan testfase

De eerste MC-21-300 van de Russische United Aircraft Corporation die is uitgerust met een passagierscabine heeft de fabriek verlaten om gespoten te worden. Bij het spuiten van het vliegtuig wordt meteen het productieproces getest.

Innovatie

De productie van de MC-21 vindt plaats in meerdere fabrieken die gloednieuwe technieken toepassen bij de productie van het vliegtuig. Door deze passagiers variant van het toestel volgens het reguliere productieproces te maken wordt dit direct getest. Na het spuiten zal het vierde testvliegtuig ook worden ingezet om zo snel mogelijk de certificering van het gloednieuwe toestel rond te krijgen.

Bestellingen

In totaal zijn er 175 toestellen besteld door 15 verschillende maatschappijen. Van die 15 maatschappijen zijn er 13 Russisch. Caïro aviation en Azerbaijan airlines hebben de MC-21 ook besteld. Naast de 175 bestellingen zijn er intenties getekend voor nog eens 150 toestellen.


Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button