Golf-regioNieuwsPremium vliegen

‘Emirates introduceert premium economy in 2020’

Emirates overweegt al enkele jaren om een premium economy te introduceren, om zo de reizigers te trekken die een beter product willen dan economy, voor minder geld dan businessclass. Volgens Thierry Antinori, Chief Commercial Officer bij Emirates komt deze extra klasse er in 2020, zo berichten verschillende media uit de Emiraten.

Vraag

Een drijfveer achter de introductie van premium economy zou de toenemende vraag naar vliegtickets zijn. Doordat er steeds meer vraag komt naar een product dat de reiziger meer luxe biedt dan economy, maar voordeliger is dan businessclass ziet Emirates dit als het juiste moment om een nieuwe klasse te introduceren. In 2017 gaf topman Tim Clark al aan de vraag naar premium economy mogelijk te hebben onderschat.

“Het gaat om het bereiken en voldoen aan de vraag van klanten in economy die in een betere klasse willen vliegen, maar niet businessclass”, aldus Thierry Antinori.
O

Ontwikkeling

Antinori heeft aangegeven dat Emirates al bezig is met de ontwikkeling van in-flight entertainment en stoelen voor de nieuwe reisklasse. Dit duidt op een duidelijke scheiding tussen economy en premium economy, in plaats van enkel een verschil in beenruimte.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button