fbpx
Frequente reizigersGroningen AirportNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Eerste vlucht tussen Groningen en Kanaaleilanden vertrokken

Vanaf Groningen Airport Eelde is zondagmiddag de eerste vlucht naar de nieuwe bestemming Guernsey (Kanaaleilanden) vertrokken. Deze route wordt tot en met 23 juni elke zondag uitgevoerd door Blue Islands.

Traditie
Bij aankomst op de luchthaven van Groningen werd het vliegtuig feestelijk verwelkomd met een traditioneel watersaluut. Aan boord zaten 20 reisagenten die terugkeerden van een studiereis op de Kanaaleilanden.

Kanaaleilanden
“De Kanaaleilanden zijn bij uitstek geschikt om te ontvluchten aan de dagelijkse drukte en te genieten van al het natuurschoon. Het is een fantastische bestemming die zich onder andere kenmerkt door de Engelse gastvrijheid en de Franse keuken. We laten Noord-Nederland graag kennismaken met deze unieke bestemming”, aldus Marc van Amsterdam.

Volgeboekt
De vluchten naar Guernsey waren in twee maanden volledig volgeboekt. Bowy Odink, Commercieel Manager Groningen Airport Eelde: “Deze nieuwe bestemming is een mooie uitbreiding op het zomeraanbod vanaf onze luchthaven. Dat daar markt voor is in Noord-Nederland is overduidelijk, aangezien het hele seizoen in een record tijd uitverkocht was”.

Volgend jaar
Sunair Vakanties heeft aangegeven goede hoop te hebben om volgend jaar wederom een charter vanaf Groningen Airport Eelde naar deze bestemming in te zetten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button