NieuwsTrans-Atlantisch

Air France A330 wijkt uit voor onrust

Een Airbus A330-200 van Air France heeft boven de Atlantische oceaan een U-bocht gemaakt richting Parijs. De vlucht, met als bestemming de Venezolaanse hoofdstad Caracas, is vermoedelijk teruggekeerd vanwege de ontstane onrust in Caracas.

Route

Air France is een van de weinige Europese maatschappijen die nog vluchten uitvoert naar Venezuela. Eerder stopte Air Europa al, nadat een bemanning is overvallen, met vluchten naar Caracas. Iberia heeft de vluchten naar Venezuela ook uit het boekingssysteem verwijderd.

Onrust

Al maanden is er sprake van grote onrust in Venezuela. Ondanks de verkiezing van een nieuwe president, weigert de huidige president, Maduro, af te treden. Nadat er melding werd gemaakt van een mogelijke poging tot staatsgreep keerde het toestel van Air France terug naar Parijs.


Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/