fbpx
IncidentenNieuws

Deel luchtruim Venezuela verboden terrein

De FAA heeft dinsdagavond maatschappijen uit de VS verboden in het luchtruim van Venezuela beneden 26.000 voet (8 kilometer) te komen. Toestellen die nu nog in het land staan moeten binnen 48 uur vertrekken.

Mijden

De FAA geeft het verbod uit wegens “toenemende politieke onstabiliteit en spanningen.” De beste routes om het luchtruim te mijden is via Colombia of Guyana, aldus Opsgroup, een bedrijf dat veiligheidsbegeleiding aan maatschappijen biedt.

Omkeren

Hetzelfde bedrijf zegt op haar website: “Een ding is zeker, het is geen goed idee met je vliegtuig naar Venezuela te gaan.” Air France gaf gehoor aan de oproep en keerde dinsdagnacht om. De vlucht naar Venezuela landde weer op vertrekpunt, Parijs.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button