fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

British Airways pakt uit voor jubileum

British Airways (BA) heeft een serie producten gelanceerd om het 100-jarig bestaan te vieren. Het gaat om typisch Britse producten en merken, in gelimiteerd oplage.

Mulberry

De producten zijn aan boord te koop. Onder de hebbedingen zijn zeer bekende merken vertegenwoordig zoals Marmite en Mulberry, van de tassen.

Concorde

Echte luchtvaartliefhebbers zullen vooral belangstelling hebben voor een horloge van luxemerk Bremont. Het is mede vervaardigd van metaal dat afkomstig is van een Concorde. Het supersonische toestel waar BA mee vloog. 

Gin

Ginmaker Pickering heeft voor de gelegenheid een speciale gin gebotteld, die is afgestemd op de smaakbeleving op hoogte, die anders is dan aan de grond. “De botanische mix is verkrijgbaar op alle korte afstandsvluchten en in de High Life winkel als onderdeel van een driedelig pakket.” 

Marmite 

Uiteraard mocht een potje Marmite niet ontbreken. “Grappig feit daarbij is dat Marmite de meest in beslag genomen etenswaar is bij de luchthavenbeveiliging. Voor het honderdjarig bestaan is het daarom zo ontworpen dat het past binnen de toegestane hoeveelheid vloeistoffen”, aldus BA.

Zomer 

Ook is een speciale afternoon tea beschikbaar. Met een scone, jam en geklopte room. “We hebben door het hele land gezocht naar de beste Britse merken om een samenwerking mee aan te gaan voor ons honderdjarig bestaan. We zijn blij dat deze limited-edition producten voor onze klanten verkrijgbaar zijn op de vluchten vanaf deze zomer.”

KLM

Ook KLM viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. KLM vliegt, in tegenstelling tot het huidige BA, al 100 jaar onder dezelfde naam. Bij KLM staat onder andere de opening van de vernieuwde lounge op de agenda om het jubileum te vieren.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button