fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

‘Lufthansa geïnteresseerd in luchtvaartactiviteiten Thomas Cook’

Onder andere Indigo Partners en Lufthansa zouden geïnteresseerd zijn in een overname van de luchtvaartactiviteiten van Thomas Cook. De deadline voor het tonen van interesse in een overname, is 7 mei.

Geld

Dat schrijft persbureau Reuters op basis van bronnen. In februari liet reisorganisatie Thomas Cook weten af te willen van de luchtvaarttak. De onderneming heeft geld nodig.

Slots

Vooral de slots van Thomas Cook zijn interessant voor andere maatschappijen. Volgens de bronnen van Reuters zouden Indigo en Lufthansa vooral belangstelling hebben. Maar ook het moederbedrijf van British Airways, IAG en easyJet zouden interesse hebben getoond. 

Ryanair 

Het is niet duidelijk of Ryanair zich ook in de strijd heeft gemengd. Behalve de genoemde airlines zou er ook belangstelling zijn vanuit de investeringshoek. Maar die willen liever heel Thomas Cook overnemen, aldus Reuters. Geen van de bedrijven wil reageren op de geruchten. 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button