Naast het nieuwsOpmerkelijk

Virgin Atlantic viert nieuwe route met optreden

Om de opening van de nieuwe route van Manchester naar Los Angeles te vieren heeft Virgin Atlantic een talentenjacht uitgeschreven. De winnaar van de talentenjacht mag niet alleen in de lucht optreden, maar ook in Los Angeles. De eerste vlucht tussen de twee steden zal plaatsvinden op 26 mei en zal worden uitgevoerd met een Airbus A330.

Prijs

Wie wil deelnemen wordt gevraagd om via een speciale website iets te vertellen over zichzelf en hun idool. Deelnemers moeten ook een link naar hun youtube profiel toevoegen. Wie de talentenjacht wint krijgt de kans op te treden in The Roxy in Los Angeles. Daarnaast mag de winnaar ook optreden tijdens de inaugurele vlucht naar Los Angeles.

Branson

De keuze voor een muzikale talentenjacht komt niet uit het niets. De oprichter van de Virgin groep, Richard Branson, is de onderneming ooit gestart door een platenwinkel op te richten.


Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button