fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Aer Lingus introduceert nieuwe Europese businessclass

Aer Lingus komt met een vernieuwd businessclass-concept op de Europese vluchten. Onder de naam AerSpace wil de maatschappij het luxe reisproduct opnieuw onder de aandacht brengen.

3-3
Vanaf 1 september dit jaar is AerSpace beschikbaar. Aer Lingus volgt de Club Europe-lijn van British Airways, zustermaatschappij binnen de luchtvaartgroep IAG. De stoelen zijn vergelijkbaar en er blijft een 3-3 opstelling gehandhaafd, waarbij de middelste zitplaats vrij wordt gehouden voor meer persoonlijke ruimte.

Verschil
Het grootste verschil in comfort is volgens de maatschappij te vinden in de snellere boarding en security, toegang tot de lounges, extra bagageruimte in de cabine en een hapje en drankje tijdens de vlucht.

Full-flat
Intussen werkt de airline aan een veel omvangrijkere vernieuwing voor de te leveren Airbus A321LR’s. Hierin komen full-flat stoelen. Het plan is om de langeafstandsvliegtuigen ook in te zetten op belangrijke Europese verbindingen, zoals Amsterdam en Londen.

Het vernieuwde product komt beschikbaar op alle Europese routes. Vanuit Amsterdam kan men na de zomer naar Dublin en Cork vliegen in AerSpace.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button