AirlinesFrequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

Aer Lingus introduceert nieuwe Europese businessclass

Aer Lingus komt met een vernieuwd businessclass-concept op de Europese vluchten. Onder de naam AerSpace wil de maatschappij het luxe reisproduct opnieuw onder de aandacht brengen.

3-3
Vanaf 1 september dit jaar is AerSpace beschikbaar. Aer Lingus volgt de Club Europe-lijn van British Airways, zustermaatschappij binnen de luchtvaartgroep IAG. De stoelen zijn vergelijkbaar en er blijft een 3-3 opstelling gehandhaafd, waarbij de middelste zitplaats vrij wordt gehouden voor meer persoonlijke ruimte.

Verschil
Het grootste verschil in comfort is volgens de maatschappij te vinden in de snellere boarding en security, toegang tot de lounges, extra bagageruimte in de cabine en een hapje en drankje tijdens de vlucht.

Full-flat
Intussen werkt de airline aan een veel omvangrijkere vernieuwing voor de te leveren Airbus A321LR’s. Hierin komen full-flat stoelen. Het plan is om de langeafstandsvliegtuigen ook in te zetten op belangrijke Europese verbindingen, zoals Amsterdam en Londen.

Het vernieuwde product komt beschikbaar op alle Europese routes. Vanuit Amsterdam kan men na de zomer naar Dublin en Cork vliegen in AerSpace.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close