IncidentenOverig nieuws

Legerhelikopter stort neer in Venezuela

Nabij de Venezolaanse hoofdstad Caracas is een helikopter van het leger neergestort. Bij de crash kwamen alle zeven inzittenden om het leven.

Het toestel betreft een Eurocopter Cougar. De helikoptercrash vond plaats in een bergachtig gebied. Korte tijd na het opstijgen, circa 15 kilometer verderop, stortte het neer.

Volgens het Venezolaanse ministerie van Defensie was de helikopter onderweg naar een legeroefening, waar ook president Maduro bij aanwezig zou zijn. De omgekomenen waren allen militairen.

De toedracht van de crash in nog niet bekend. Er wordt een onderzoek opgestart. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/