fbpx
AirlinesNieuws

Asiana stopt met first class

Asiana Airlines, de tweede maatschappij uit Zuid-Korea, stopt per september met first classtickets. Dat blijkt uit de boekingssystemen.

A380

Asiana is al langer bezig de first class uit te faseren. Momenteel is het enige type dat nog met first vliegt de A380. In de toestellen van Asiana zitten 12 ruime suites. Ze worden vervangen door een luxe versie van de businessclass. Concurrent Korean kondigde onlangs een flinke beperking in first aan.

Afschaffen

Asiana is niet de enige maatschappij die de first afschaft. Er is maar vraag naar een zeer beperkt aantal tickets, en vaak hebben bedrijven de voorwaarde dat er maximaal businessclass geboekt mag worden.

Grootste

Emirates is één van de grootste aanbieders, gemeten in e aantallen first stoelen. De golfmaatschappij heeft niet zo lang geleden nog een vernieuwing aangekondigd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button