IncidentenNieuws

Zakenjet stort neer in Mexico: 13 doden

Een Bombardier Challenger 601 is neergestort in Mexico. Alle dertien inzittenden zijn om het leven gekomen, dat meldt de provincie Coahuila.

Las Vegas

Het toestel was onderweg terug na een bokswedstrijd in Las Vegas., waar een Mexicaanse bokser in de ring stond.

Onherbergzaam

Het toestel verdween zo’n 200 kilometer ten noorden van de Mexicaanse stad Monclova van de radar. Er werd een zoektocht gestart via de lucht. De jet is gevonden in onherbergzaam gebied. Het toestel is uitgebrand.

Bokser

De Mexicaanse en Canadese veiligheidsraad onderzoeken het ongeluk. De bokser, Saul “Canelo” Alvarez, heeft zijn medeleven via Twitter betuigd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close