LiefhebberNaast het nieuws

Groningen Airport neemt (schoon)moeder mee de lucht in

Groningen Airport Eelde neemt voor Moederdag een (schoon)moeder en kind mee de lucht in voor een echte high tea. Dat heeft de luchthaven in aanloop naar Moederdag bekendgemaakt. 

Cadeautje 

Via de Facebookpagina van de luchthaven kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Via een speciale Moederdagpost kunnen kinderen laten weten waarom hun (schoon)moeder ‘dit speciale cadeautje’ verdient.

Vliegtuig

De gelukkigen worden op vrijdag 10 mei uitgenodigd op de luchthaven. “De high tea begint in een vliegtuig op de grond en gaat verder in de lucht. Vervolgens is er 20 minuten quality time in het vliegtuig dat boven Noord-Nederland vliegt”, zo laat Groningen Airport weten.

Video 

Tijdens de high tea wordt een video opgenomen. “Waar een aftermovie van wordt gemaakt.” Die video wordt op Moederdag, zondag, op de Facebookpagina van de luchthaven getoond. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/