fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Delta test gratis wifi op thuismarkt

Delta Air Lines test gratis wifi op een aantal vluchten in de VS. Passagiers kunnen het internet afstruinen, e-mailen, shoppen, berichten versturen maar niet streamen.

Routes

De proef gaat op 13 mei van start op delen van 55 binnenlandse routes, zo heeft de airline bekendgemaakt. De proef loopt twee weken.

Gratis

Delta wil de wifi testen op korte, middellange en lange afstanden. “Klanten zijn eraan gewend dat zij tijdens bijna elk deel van hun reis gratis toegang tot wifi hebben, Delta vindt dat dit ook tijdens het vliegen zo moet zijn”, aldus de maatschappij. 

Complex

Het houden van een uitgebreide test is volgens Delta van cruciaal belang om ‘de zeer complexe uitrol’ van de techniek goed te kunnen laten verlopen. “Dit vergt een hoop meer creativiteit, investering en planning dan simpelweg een knopje omzetten.” 

Waarde 

De proef met de wifi moet onder meer uitwijzen van welke mogelijkheden passagiers het liefst gebruikmaken, hoe het systeem zich houdt en hoe reizigers het ervaren. “Gezien de complexiteit van het project zullen meer tests nodig zijn en veel feedback om ons ervan te verzekeren dat het aangeboden product waarde toevoegt.” 

Betaald

De (delen van) de routes waarop getest wordt, verandert dagelijks. Passagiers zullen op de hoogte worden gebracht of zij van de dienst gebruik kunnen maken. Delta biedt op bijna alle binnenlandse en internationale vluc

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button