AirlinesFrequente reizigerNieuws

Economy-passagiers kunnen bij Brussels Airlines proeven aan premium

Economy-passagiers van Brussels Airlines kunnen voor 90 euro een upgrade kopen naar premium economy, op vluchten waar deze nieuwe klasse al beschikbaar is.

Langeafstandsvloot

Dat heeft de maatschappij bekendgemaakt. In februari van dit jaar meldde Brussels dat de langeafstandsvloot helemaal vernieuwd zou worden. 

Toestel

Economy en business worden aangepast en Brussels introduceert vanaf dit jaar ook premium economy. “Het eerste toestel met de nieuwe cabines is vorige week in de vloot opgenomen.” Maar tickets voor premium kunnen pas voor reizen vanaf 1 augustus worden gekocht, als de maatschappij vijf vliegtuigen met deze sectie heeft.

Betalen

Tot die tijd verkoopt Brussels de stoelen voor 90 euro bovenop de prijs van een economy-ticket. “Premium economy is erop gericht om tegemoet te komen aan de behoeften van langeafstandsklanten die een superieur reiscomfort wensen, zonder de prijs van een businessclass-stoel te betalen”, aldus de maatschappij.

Stoel

De nieuwe cabine is volledig gescheiden van de andere klassen en biedt plaats aan 21 passagiers. De stoelen bieden bijna een kwart meer beenruimte vergeleken met economy en bredere stoelen, met een grotere hoofdsteun en de rugleuning kan verder naar achteren. 

Routes

Premium wordt eerst geïntroduceerd op de drie Noord-Atlantische routes en daarna gefaseerd op de routes naar Afrika. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close