Frequente reizigerNieuwsStaking

Omvangrijke vertragingen Frankrijk door staking

De Franse luchtverkeersleiders staken. Dat zorgt volgens Eurocontrol voor omvangrijke vertragingen in het vliegverkeer die op kunnen lopen tot een kleine twee uur. Air France heeft een aantal vluchten geschrapt.

Parijs

Met name Parijs Orly wordt getroffen door de stakingen. De gemiddelde vertraging loopt in de ochtend op tot ongeveer een uur. Op Charles de Gaulle is een beperkt aantal vluchten met zo’n driekwartier vertraagd.

Air France

Uit voorzorg heeft Air France ruim een kwart van de korte afstandsvluchten geschrapt. Een enkele medium-haulvlucht gaat niet door. Passagiers kunnen hun vlucht ombouwen of het geld terugkrijgen.

Toulouse

In heel Frankrijk is het vliegveld van Toulouse het zwaarst getroffen. De gemiddelde vertraging loopt op tot een uur en driekwartier. Ook op andere vliegvelden is sprake van vertraging; die blijft onder een uur.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close