AirlinesOverig nieuws

Aer Lingus mag uitbreiden van IAG

Aer Lingus heeft toestemming gekregen van eigenaar IAG om extra vliegtuigen te kopen voor nieuwe en bestaande routes in de Verenigde Staten en Canada. Willie Walsh, CEO van IAG, maakte dit vrijdag bekend na een presentatie van Aer Lingus’ nieuwe CEO, Sean Doyle.

Levering
De nieuwe vliegtuigen worden waarschijnlijk geleverd tussen 2021 en 2023, als aanvulling op de order van acht Airbus A321 LR’s die al in bestelling staan.

Brexit
De nieuwe trans-Atlantische vluchten zullen waarschijnlijk vanaf Dublin worden gevlogen, aldus Walsh. Wat betreft de Brexit maakt hij zich geen zorgen. Hij vertelde dat er geen bewijs was dat het vertrek uit Europa invloed uitoefent op de boekingen.

Nieuwe routes
In september 2018 kondigde Aer Lingus twee nieuwe Noord-Amerikaanse bestemmingen aan vanaf Dublin: Minneapolis-St. Paul en Montreal.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/