fbpx
AirlinesNaast het nieuws

Aer Lingus mag uitbreiden van IAG

Aer Lingus heeft toestemming gekregen van eigenaar IAG om extra vliegtuigen te kopen voor nieuwe en bestaande routes in de Verenigde Staten en Canada. Willie Walsh, CEO van IAG, maakte dit vrijdag bekend na een presentatie van Aer Lingus’ nieuwe CEO, Sean Doyle.

Levering
De nieuwe vliegtuigen worden waarschijnlijk geleverd tussen 2021 en 2023, als aanvulling op de order van acht Airbus A321 LR’s die al in bestelling staan.

Brexit
De nieuwe trans-Atlantische vluchten zullen waarschijnlijk vanaf Dublin worden gevlogen, aldus Walsh. Wat betreft de Brexit maakt hij zich geen zorgen. Hij vertelde dat er geen bewijs was dat het vertrek uit Europa invloed uitoefent op de boekingen.

Nieuwe routes
In september 2018 kondigde Aer Lingus twee nieuwe Noord-Amerikaanse bestemmingen aan vanaf Dublin: Minneapolis-St. Paul en Montreal.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button