Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Rapper Drake toont zijn nieuwe privéjet | Video

Drake heeft op Instagram zijn nieuwe privéjet ‘Air Drake’ getoond. Het is het begin van een samenwerking tussen Drake en het Canadese Cargojet, weet celebrity-nieuwswebsite The Blast.

Boeing 767
Het gaat om een Boeing 767 met het logo van Drake op de staart. In het vliegtuig zitten twee slaapkamers. De waarde van het toestel ligt zo tussen de 75 en 100 miljoen dollar. Wat de samenwerking tussen Drake en het vrachtbedrijf precies inhoudt, is nog niet bekend gemaakt.

Video
Op onderstaande video laat Drake het vliegtuig zijn, waarbij hij zegt: “No rental, no timeshare, no co-owners.” Ook bedankt hij Ajay Virmani, President en CEO van Cargojet Airways, voor het mogelijk maken van deze deal.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close