Editors choiceIncidentenNieuws

Vlucht TUI Nederland onderschept door Duitse straaljagers

Een A320 van Gowair die zaterdag een vlucht uitvoerde voor TUI Nederland, werd boven Duitsland onderschept door straaljagers omdat de communicatie was verloren. Dat bevestigt een woordvoerster van TUI Nederland tegenover Up in the Sky.

Contact
Het gaat om vlucht OR252 die vanaf Kos via Rhodos naar Amsterdam vloog. Boven Duitsland werd het radiocontact met de verkeersleiding verloren en werden er straaljagers op het toestel afgestuurd.

Vertraging
Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn en is de Airbus rond 17.30 geland op Schiphol. Het toestel is met 48 minuten vertraging geland. Of de vertraging iets te maken heeft met het verlies van de communicatie is niet bekend.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close