fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

KLM vliegt weer rechtstreeks op St. Maarten

KLM zal met ingang van van komend winterseizoen weer rechtstreeks tussen Schiphol en het eiland Sint Maarten vliegen, zo bevestigt een KLM-woordvoerder desgevraagd aan Up.

Rechtstreeks

‘Komend winterseizoen zal KLM rechtstreeks vliegen naar Sint Maarten zonder tussenstop op Curaçao. De reden hiervoor is de toenemende vraag naar vluchten van en naar Sint Maarten’, aldus de woordvoerster. Voordat orkaan Irma in 2017 over het eiland raasde vloog KLM ook al rechtstreeks tussen beide bestemmingen. Twee maanden na de orkaan werd de route weer hervat, in combinatie met Curaçao.

Twee

Met ingang van 27 oktober hervat KLM de rechtstreekse vlucht tussen Schiphol en het Princess Juliana International Airport, zonder daarna door te vliegen naar Curaçao. De rechtstreekse vlucht naar Sint Maarten neemt ongeveer 9 uur en 15 minuten in beslag. Naar het eiland wordt, tot 28 maart volgend jaar, met een Airbus A330 twee keer in plaats van de huidige drie per week gevlogen, namelijk op zondag en vrijdag.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button