fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

KLM vliegt weer rechtstreeks op St. Maarten

KLM zal met ingang van van komend winterseizoen weer rechtstreeks tussen Schiphol en het eiland Sint Maarten vliegen, zo bevestigt een KLM-woordvoerder desgevraagd aan Up.

Rechtstreeks

‘Komend winterseizoen zal KLM rechtstreeks vliegen naar Sint Maarten zonder tussenstop op CuraƧao. De reden hiervoor is de toenemende vraag naar vluchten van en naar Sint Maarten’, aldus de woordvoerster. Voordat orkaan Irma in 2017 over het eiland raasde vloog KLM ook al rechtstreeks tussen beide bestemmingen. Twee maanden na de orkaan werd de route weer hervat, in combinatie met CuraƧao.

Twee

Met ingang van 27 oktober hervat KLM de rechtstreekse vlucht tussen Schiphol en het Princess Juliana International Airport, zonder daarna door te vliegen naar CuraƧao. De rechtstreekse vlucht naar Sint Maarten neemt ongeveer 9 uur en 15 minuten in beslag. Naar het eiland wordt, tot 28 maart volgend jaar, met een Airbus A330 twee keer in plaats van de huidige drie per week gevlogen, namelijk op zondag en vrijdag.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button