Eindhoven AirportNL nieuwsOverig nieuwsProfessional

Nieuwe ceo Eindhoven Airport voorgedragen

De Raad van Commissarissen van Eindhoven Airport heeft Roel Hellemons als nieuwe algemeen directeur/ceo voor de Eindhovense luchthaven voorgedragen. Hellemons zal als alles volgens plan verloopt per 1 juli zijn nieuwe functie vervullen, zo meldt het Brabantse vliegveld.

Nieuw

De 47-jarige Roel Hellemons zal het stokje van Joost Meijs als ceo van Eindhoven Airport overnemen. ‘Hellemons is sinds 1998 in dienst van Royal Schiphol Group. Voordat hij vorig jaar Director Schiphol International werd, bekleedde hij diverse managementfuncties voor Schiphol in Nederland en Australië’, aldus de luchthaven.

Introduceren

Na instemming van alle aandeelhouders gebruikt vertrekkend directeur Joost Meijs de maand juni om zijn werkzaamheden over te dragen en Hellemons te introduceren aan de organisatie, partners en andere bij de luchthaven betrokken partijen.

Vertrouwen

Bert van der Els, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Eindhoven Airport: “wij hebben het volste vertrouwen dat we in Roel de juiste kandidaat hebben gevonden die de ingezette strategie van Eindhoven Airport gaat voortzetten. Met zijn kennis en ervaring in de luchtvaartsector zal hij waarde toevoegen aan de kwaliteitsslag die de luchthaven begin dit jaar heeft ingevoerd. Met deze kwaliteitsslag wordt de positie van Eindhoven Airport in de Brainportregio nog verder versterkt.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close