fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Tuifly België vanuit Frankrijk en Spanje naar Marokko

Tuifly België vliegt vanaf juni naar verschillende bestemmingen in Marokko vanuit Frankrijk en Spanje, zo bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Cassablanca

Met een mix van Boeing 737-700’s, 737-800’s en Airbus A320’s wordt er met ingang van 7 juni vanuit Franse en Spaanse steden gevlogen naar verschillende bestemmingen in Marokko. Zo wordt er vanaf begin juni vanuit Alicante, Madrid, Lille, Montpellier en Parijs Charles de Gaulle naar Cassablanca gevlogen.

Nador

Vanuit Alicante, Lille en Madrid wordt er naar Nador in het Marokkaanse Rifgebergte gevlogen. Vanuit Charles de Gaulle komen daar, met ingang van begin juli, nog vluchten bij naar Oujda en de hoofdstad van Marokko; Rabat.

Winter

Volgens de woordvoerder van Tuifly België ‘gaan de meeste vluchten ook door in de winter, maar is het vluchtschema wel iets beperkter.’ Vanuit Belgische luchthavens zoals Brussel, Charleroi en Antwerpen vliegt de maatschappij overigens ook naar verschillende Marokkaanse steden. Sinds afgelopen maand heeft Tuifly ook een basis op de luchthaven Lille-Lesquin geopend.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button