fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Turkish Airlines opent 5 nieuwe lounges op Istanbul Airport

Turkish Airlines opent 5 nieuwe lounges op de nieuwe luchthaven van Istanbul. Drie zijn er al open, de andere twee volgen deze zomer, zo meldt de Turkse luchtvaartmaatschappij.

Lounges

De lounges zijn beschikbaar voor de passagier van Business Class, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold en Corporate Club, aldus de airline. De Business Lounge en De Miles & Smiles Lounge hebben beide een oppervlakte van zo’n 6000 vierkante meter per lounge en bieden plaats aan 765 gasten. De Business Lounge beschikt over dertien privésuites met douches.

Turkse specialiteiten

‘De Miles & Smiles Lounge beschikt over 11 privésuites met douches en wordt voorzien van comfortabele banken. Gasten kunnen genieten van massages en heerlijke specialiteiten uit Turkije en de internationale keuken. Daarnaast biedt de Miles & Smiles Lounge een groot aanbod aan entertainment, zoals een gamekamer, een grote speelruimte voor kinderen en golf simulators. Een technologiecentrum met 3D-brillen en virtual reality staat gepland voor de toekomst. Verder bieden de twee lounges bieden vergaderzalen, een bibliotheek en een gebedsruimte’, aldus de maatschappij.

©Turkish Airlines

Bus

Verder meldt de airline over de Domestic Lounge dat die bereikbaar is via een speciale toegangspoort die zich buiten de terminal bevindt. ‘Passagiers kunnen op deze manier inchecken en rechtstreeks naar het vliegtuig gaan met een bus. Deze lounge is voorzien van comfortabele banken, een restaurant met de Turkse keuken, een grote kinderspeelruimte, een gebedsruimte en een muur met daaraan meerdere tv-schermen.’

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button