IncidentenNieuwsProfessionalVideo

Nieuwe beelden van noodlanding Aeroflot Superjet| Video

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van het moment dat de Aeroflot Sukhoi Superjet-100 een noodlanding op het Sheremetyevo vliegveld in Moskou maakt en daarna in brand vliegt.

Vlucht SU1492

Een SuperJet-100 van Aeroflot moest op zondag 5 mei kort na vertrek een noodlanding maken. Bij de noodlanding op Sheremetyevo Airport in Moskou sloegen de vlammen uit het toestel. Van het ongeval van vlucht SU1492 zijn nu nieuwe beelden opgedoken. Deze zijn hieronder te bekijken.

Ramp

Bij de ramp kwamen 42 van de 78 inzittenden om het leven. Er zaten 73 passagiers aan boord en vijf crew-leden, zo meldt Aeroflot. Vlucht SU1492 was onderweg van Moskou naar Murmansk. Kort na vertrek werden problemen vastgesteld, waarna de crew besloot om te keren en verzocht om een noodlanding.  Daar stuiterde het toestel over de baan, voordat het toestel in brand vloog. Beide vluchtrecorders van het vliegtuig zijn gevonden en worden onderzocht om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button