fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

United Airlines strikt Spider-man voor safety video

United Airlines heeft een wereldberoemde superheld gestrikt om in de safety video van de Amerikaanse maatschappij te spelen: Spider-man.

Film

In de nieuwste film van Marvel Studio’s, Spider-man far from home, vliegt de titelheld met United Airlines richting Europa. Voor het opdraven in de safety video van de airline heeft de ‘spinnenman’ nog een gaatje in zijn agenda gevonden. Het resultaat is hieronder te zien.

https://youtu.be/eM0H9rbqusw

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button