fbpx
Eindhoven AirportNieuwsProfessionalVliegvelden

Eindhoven Airport realiseert nieuwe boulevard

Het voorterrein van Eindhoven Airport gaat de komende jaren op de schop. De luchthaven en aannemer STRABAG Nederland B.V. ondertekenden vrijdag de overeenkomst voor de realisatie van een boulevard.

Autoluw
De openbare ruimte tussen de langparkeerplaats P4 tot aan de terminal wordt omgebouwd tot een autoluw gebied. Hierdoor worden passagiers, medewerkers en omliggende bedrijven in de toekomst minder gehinderd door autoverkeer. In het plan is volgens de luchthaven veel ruimte voor groen en duurzaamheid.

2020
In oktober starten de werkzaamheden; de oplevering is gepland voor maart 2020. De wandelpromenade wordt in fases aangelegd, zodat de impact voor reizigers geminimaliseerd blijft.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button