Eindhoven AirportNieuwsProfessionalVliegvelden

Eindhoven Airport realiseert nieuwe boulevard

Het voorterrein van Eindhoven Airport gaat de komende jaren op de schop. De luchthaven en aannemer STRABAG Nederland B.V. ondertekenden vrijdag de overeenkomst voor de realisatie van een boulevard.

Autoluw
De openbare ruimte tussen de langparkeerplaats P4 tot aan de terminal wordt omgebouwd tot een autoluw gebied. Hierdoor worden passagiers, medewerkers en omliggende bedrijven in de toekomst minder gehinderd door autoverkeer. In het plan is volgens de luchthaven veel ruimte voor groen en duurzaamheid.

2020
In oktober starten de werkzaamheden; de oplevering is gepland voor maart 2020. De wandelpromenade wordt in fases aangelegd, zodat de impact voor reizigers geminimaliseerd blijft.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/