fbpx
NieuwsProfessionalVliegvelden

Heathrow zet volgende stap richting derde landingsbaan

De derde landingsbaan voor Londen Heathrow komt weer een stap dichterbij. Op 18 juni start een drie maanden durende consultatie onder omwonenden, waarin bezwaren op de plannen kunnen worden ingediend.

Hinder
Tegelijkertijd wordt er een nauwkeurig augmented reality model gemaakt van de uitbreiding, om de omwonenden te kunnen laten ervaren of en hoeveel hinder zij kunnen verwachten. Onder andere de geluidseffecten kunnen volgens de luchthaven gesimuleerd worden.Ā 

Campagne
Door middel van promotie-evenementen hoopt Heathrow de omwonenden voldoende te informeren. Ook landelijk wordt campagne gevoerd voor de uitbreiding. In juni 2018 ging het Britse parlement al akkoord met de plannen.

Heathrow wil de derde baan in 2026 openen. Het is onderdeel van een groter masterplan, waarvan de oplevering voorzien is in 2050.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button