fbpx
KLMNieuwsNL Nieuws

KLM catering in actie

De catering medewerkers voeren maandag actie voor een betere CAO. De acties zullen ‘gastvriendelijk en ludiek’ zijn, aldus vakbond FNV.

Bloemen

Maandag worden bloemen uitgedeeld bij het hoofdkantoor van KLM, “als blijk van waardering.” De onderhandelingen waren vastgelopen. Na een ultimatum van de vakbond heeft de werkgeversorganisatie aangegeven verder te willen praten. Dit gebeurt op woensdag

Verhoging

De cao liep op 1 april af. De werkgevers hebben een nieuwe cao geboden die één jaar loopt met een loonsverhoging van 1,25 procent. De vakbond wil een loonsverhoging van 5 procent. Werknemers moeten er tenminste 100 euro in de maand op vooruit gaan. Volgens de vakbond betekent het bod van de werkgevers een loonstijging van 24 euro.

Grootste

KLM Catering Services heeft ruim tachtig jaar ervaring in inflight catering; het is een 100-procent dochter van KLM. De ruim 1300 medewerkers verzorgen dagelijks meer dan 55.000 maaltijden voor ruim 350 vluchten. Ze worden beleverd met 82 cateringtrucks.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button