fbpx
NieuwsProfessional

‘Komende week duidelijkheid over Jet Airways’

Komende week moet duidelijk worden of Jet Airways wordt overgenomen. Dat zegt de topman van de Indiase staatsbank (SBI) die een consortium van binnenlandse geldschieters leidt tegen IANS, een Indiaas persagentschap.

Geld

“Diverse opties worden geëvalueerd”, aldus Rajnish Kumar, topman van SBI. “Er zijn veel investeerders die interesse hebben getoond. Nu is het zaak te bepalen of ze daadwerkelijk het geld neer willen leggen. Ik denk dat aankomende week duidelijkheid komt.”

Bod

Kumar wilde in het interview niks zeggen over wie de investeerder zijn. In hoeverre ze serieus zijn wordt nu gecheckt. Enkele bedrijven hebben gezegd een bod te hebben gedaan. Andere andere Darwin Platform Group, AdiGro Aviation en Jason Unsworth.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button