Jet AirwaysNieuwsProfessional

‘Komende week duidelijkheid over Jet Airways’

Komende week moet duidelijk worden of Jet Airways wordt overgenomen. Dat zegt de topman van de Indiase staatsbank (SBI) die een consortium van binnenlandse geldschieters leidt tegen IANS, een Indiaas persagentschap.

Geld

“Diverse opties worden geëvalueerd”, aldus Rajnish Kumar, topman van SBI. “Er zijn veel investeerders die interesse hebben getoond. Nu is het zaak te bepalen of ze daadwerkelijk het geld neer willen leggen. Ik denk dat aankomende week duidelijkheid komt.”

Bod

Kumar wilde in het interview niks zeggen over wie de investeerder zijn. In hoeverre ze serieus zijn wordt nu gecheckt. Enkele bedrijven hebben gezegd een bod te hebben gedaan. Andere andere Darwin Platform Group, AdiGro Aviation en Jason Unsworth.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/