LoungeNieuws

‘Passagier na 17 uur dood gevonden in Cathay-lounge’

Zeventien uur nadat een passagier op San Francisco de first class lounge van Cathay Pacific inliep, werd hij dood gevonden op het toilet. Dat meldt CBS news op basis van een autopsierapport.

Toilet

De 69-jarige man had last van verstopte aderen, maar het is niet vastgesteld dat dit de doodsoorzaak is. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij de lounge inliep. Hij had de vlucht naar Hong Kong moeten nemen die rond middernacht vertrekt. Begin van de volgende avond werd hij ontdekt op het toilet.

Cathay

Een woordvoerder van het vliegveld zegt tegenover CBS dat de lounge onder Cathay Pacific valt en er verder niks over kan zeggen. Een Cathay woordvoerder wil tegenover het Amerikaanse nieuwsstation “uit respect voor de nabestaanden” geen commentaar geven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close