LoungeNieuws

‘Passagier na 17 uur dood gevonden in Cathay-lounge’

Zeventien uur nadat een passagier op San Francisco de first class lounge van Cathay Pacific inliep, werd hij dood gevonden op het toilet. Dat meldt CBS news op basis van een autopsierapport.

Toilet

De 69-jarige man had last van verstopte aderen, maar het is niet vastgesteld dat dit de doodsoorzaak is. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij de lounge inliep. Hij had de vlucht naar Hong Kong moeten nemen die rond middernacht vertrekt. Begin van de volgende avond werd hij ontdekt op het toilet.

Cathay

Een woordvoerder van het vliegveld zegt tegenover CBS dat de lounge onder Cathay Pacific valt en er verder niks over kan zeggen. Een Cathay woordvoerder wil tegenover het Amerikaanse nieuwsstation “uit respect voor de nabestaanden” geen commentaar geven.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button