fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsVideo

Vliegtuigen landen op Skiathos Airport | Video

Verschillende vliegtuigen landen in onderstaande video op het vliegveld van het Griekse eiland Skiathos. De Boeing 757 is het grootste toestel dat op dit vliegveld haar landingen en take-offs mag maken.

Video

Hieronder is te zien hoe verschillende vliegtuigen hun wielen op, en van, de 1628 meter lange baan manoeuvreren.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button