fbpx
LiefhebberNieuwsNL NieuwsSchiphol.jpg

Fotoboek Schiphol.jpg in boekwinkels Schiphol te koop

Het koffietafel-fotoboek van Up in the Sky is voor 35 euro te koop in de boekwinkels op Schiphol. Up in the Sky ademt Schiphol; we zijn er eigenlijk altijd en overal. We maken foto’s van alle plekken en bundelen die in een boek: Schiphol.jpg.

“Boek van nu”

De topman van Schiphol, Dick Benschop, schreef het voorwoord en nam het eerste boek in ontvangst. “Ik vind het mooi dat er in het boek een actueel beeld van Schiphol gegeven wordt. Het is echt een boek van nu”, aldus Benschop. “De dynamiek is prachtig in beeld gebracht.” Tijdens het bekijken van het eindresultaat van het boek viel naast het actuele beeld alle achter-de-schermen foto’s op. Zo vertelde Benschop bij de foto’s van de bagagekelder gepassioneerd over een bezoek van enkele weken geleden.

Turn-around

De redacteuren en fotografen van Up komen altijd en overal op Schiphol. Een kijkje in het OCC van KLM, in de bagagekelder, de turn-around van een Dreamliner van AeroMexcio, het de-icen van een Boeing 747, een oefening van de brandweer, een blik vanuit de toren, achter de schermen of vanuit een ‘geel autootje’.

Schiphol

De Up-fotografen hebben het allemaal, met passie en vakmanschap, vastgelegd op de gevoelige plaat. Een deel daarvan publiceren we dagelijks via de website, de mooiste hebben we bewaard. Omdat we niet de enigen zijn met een passie voor luchtvaart en Schiphol, vonden we het hoog tijd die prachtige platen met de lezers van Up te delen.

Beelden

Geen leesboek, maar een koffietafelboek. Mooi voor jezelf of om cadeau te doen, aan familie, vrienden of zakenrelaties. Hier en daar staat wel wat tekst, maar het draait om de foto’s. Maar liefst zo’n tweehonderd pagina’s met de mooiste, actuele beelden van Schiphol. Gemaakt op plekken waarvan je misschien niet eens wist dat je er kunt komen.

Bestellen

Wil je het boek bestellen? Dat kan! Je kunt het via alle boekhandels, waaronder ook die op Schiphol, en bol.com krijgen. Draag je Up een warm hart toe? Bestel het dan via onze website. Je betaalt geen verzendkosten en hebt het de volgende dag in huis.

Inkijkexemplaar

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button