AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Pobeda vliegt minder vaak tussen Eindhoven en Moskou

De Russische luchtvaartmaatschappij Pobeda zal in de zomerperiode minder vluchten uitvoeren tussen Eindhoven en Moskou, zo blijkt uit het boekingssysteem van Aeroflot’s dochtermaatschappij.

Twee

Sinds 21 december vorig jaar vliegt Pobeda vier keer per week tussen Eindhoven en de Russische hoofdstad Moskou. In de periode van 1 juni tot 14 september wordt dat aantal vluchten teruggebracht naar twee keer per week. Of er na die periode weer vaker gevlogen wordt is niet duidelijk, want Pobeda was niet bereikbaar voor extra toelichting.

Vluchten

Tot die tijd vliegt er een Boeing 737-800 op maandag, woensdag, vrijdag en zondag tussen de Brabantse en Russische stad. Op die vier dagen vertrekt het vliegtuig ‘s ochtends naar Moskou. In de zomerperiode worden de vluchten enkel op woensdag en zaterdag uitgevoerd. Dan vertrekt de 737 om 15:45 uur vanuit Eindhoven. De vlucht neemt 3 uur en 25 minuten in beslag.

Oostende

Sinds 7 maart vliegt Pobeda ook vanaf het Oostende-Brugge Airport naar het Moskou Vnukovo Airport. Die vlucht, ook door een Boeing 737 uitgevoerd, neemt 3 uur en 45 minuten in beslag.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close