fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Winkelpersoneel Schiphol wint internationale service-award

Het winkelpersoneel op Schiphol heeft de Travel Retail Award in de categorie ‘Best Airport for Customer Service 2019’ gewonnen. ‘De award is volledig gebaseerd op meningen van reizigers’, aldus de luchthaven.

5.000

Ongeveer 5.000 internationale reizigers hebben hun stem uitgebracht waarbij ze het winkelpersoneel op diverse luchthavens beoordeelden op klantvriendelijkheid, pro-activiteit en werkwijze. Andere luchthavens die kans maakten op de prijs waren Singapore Changi Airport, Abu Dhabi International Airport, Dubai International Airport en Hong Kong International Airport.

Waardevol

Tanja Dik, directeur consumer products & services bij Schiphol vindt de prijs een ‘een fantastische beloning voor de medewerkers van onze business partners die zich dagelijks inzetten om de verwachtingen van onze reizigers te overtreffen.’ Vorig jaar werd de luchthaven nog uitgeroepen tot ‘beste shopping vliegveld’ van Europa uitgekozen door lezers van het Amerikaanse reismagazine Global Traveler.

China

In het kader van winkelgemak op Schiphol, haalde de luchthaven vorige week, als eerste in Europa, de Chinese betaaldienst WeChat binnen.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button