Editors choiceInnovatieKLMNieuwsNL nieuwsProfessionalVideo

KLM Cityhopper wint tijd met innovaties | Video

KLM Cityhopper is samen met Regional Jet Center op zoek naar tijdswinst door middel van verschillende innovaties. KLC gaf Up een kijkje in de werkplaats in hanger 73 op Schiphol.

Innovatie

Door te blijven innoveren kan KLC op verschillende fronten tijd winnen. De innovaties die zij laten zien zijn vooral gericht op het verminderen van de onderhoudstijd voor de Embraers waarmee de maatschappij vliegt. Wat die innovaties inhouden is in onderstaande video te zien.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/