AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutes

KLM via codeshare naar meer Chinese bestemmingen

KLM zal met ingang van 23 mei meer Chinese bestemmingen in haar aanbod opnemen, door middel van een codeshare met China Eastern Airlines, zo meldt de Nederlandse maatschappij.

Bestemmingen

‘Vanaf 23 mei 2019 zal KLM het aantal codeshare-bestemmingen uitbreiden dat binnen het samenwerkingsverband met China Eastern in China wordt aangeboden. Het aantal bestemmingen stijgt van 14 naar 63, met onder meer Yinchuan, Xining, Shantao, Zhangjiang en Zuhai. Het netwerk van KLM in China is daarmee nog uitgebreider geworden’, aldus KLM.

Ontwikkelen

KLM-topman Pieter Elbers is blij met de nieuwe codeshare-bestemmingen. ‘Het verder ontwikkelen van de verbindingen met en binnen China is al jaren een strategische prioriteit voor KLM’, aldus de KLM-ceo.

China Eastern

Door middel van de codeshare kan China Eastern Airlines 24 extra Europese bestemmingen aanbieden. Dat gebeurt via het KLM-netwerk vanaf Amsterdam met vluchten die aansluiten op die van China Eastern tussen Amsterdam en Shanghai. Met de nieuwe codeshare-overeenkomst biedt de Chinese maatschappij 39 bestemmingen in Europa aan.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button