IndustrieNL nieuwsOverig nieuwsProfessional

Maastrichtse vliegtuigschilder overgenomen door Amsterdamse investeerder

Maas Aviation, het vliegtuigschildersbedrijf uit Maastricht is overgenomen door de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria, zo meldt de investeerder.

Overname

Amsterdamse investeerder Egeria heeft een meerderheidsbelang in Maas Aviation genomen. ‘Het management van Maas, dat haar hoofdkantoor heeft in het Ierse Dublin, houdt een minderheidsbelang in het bedrijf. MAAS Aviation heeft met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten wereldwijd een leidende positie als schilder van passagiersvliegtuigen’, aldus Egeria.

Maas

Maas Aviation is leverancier van de Airbus Group voor de productiefaciliteiten in Hamburg in Duitsland en in Mobile, in de Amerikaanse staat Alabama. Het bedrijf heeft daarnaast gespecialiseerde vestigingen voor het schilderen van vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport, in Woensdrecht en in Mobile, Alabama. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en de naam MAAS is een acroniem van Maastricht Aviation Aircraft Services en verwijst naar de Maas, de rivier die door de stad Maastricht loopt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/