fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Delta landt voor het eerst vanuit Tampa op Schiphol

Delta vlucht DL76 landt vrijdag voor het eerst vanuit Tampa (Florida) op Schiphol. Het is de elfde route vanuit de VS naar Amsterdam voor Delta en de tweede vanuit Florida.

Boeing 767-300ER

Vorig jaar opende KLM-partner Delta Air Lines een route tussen Orlando en Amsterdam. De vluchten vanuit Tampa worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER. Up was bij de inaugurele vlucht aanwezig.

Frequentie

In augustus vorig jaar maakte Delta bekend het trans-Atlantische netwerk verder uit te breiden. Behalve de nieuwe route naar Tampa werd toen ook aangekondigd dat Delta de frequentie tussen Amsterdam en Los Angeles verhoogt. 

Tampa

Vanaf 16 juni vliegt de maatschappij dagelijks van Los Angeles naar zowel Amsterdam Schiphol als Parijs Charles de Gaulle. De nieuwe route tussen Tampa en Amsterdam wordt gedurende het zomerseizoen bediend. 

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button