Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Delta landt voor het eerst vanuit Tampa op Schiphol

Delta vlucht DL76 landt vrijdag voor het eerst vanuit Tampa (Florida) op Schiphol. Het is de elfde route vanuit de VS naar Amsterdam voor Delta en de tweede vanuit Florida.

Boeing 767-300ER

Vorig jaar opende KLM-partner Delta Air Lines een route tussen Orlando en Amsterdam. De vluchten vanuit Tampa worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER. Up was bij de inaugurele vlucht aanwezig.

Frequentie

In augustus vorig jaar maakte Delta bekend het trans-Atlantische netwerk verder uit te breiden. Behalve de nieuwe route naar Tampa werd toen ook aangekondigd dat Delta de frequentie tussen Amsterdam en Los Angeles verhoogt. 

Tampa

Vanaf 16 juni vliegt de maatschappij dagelijks van Los Angeles naar zowel Amsterdam Schiphol als Parijs Charles de Gaulle. De nieuwe route tussen Tampa en Amsterdam wordt gedurende het zomerseizoen bediend. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/