AirlinesEditors choiceNieuwsNL nieuwsProfessionalRoutesSchiphol AirportVideo

Inaugurele Delta-vlucht naar Tampa | Video

Op vrijdag 24 mei lanceerde Delta Air Lines haar eerste directe vlucht tussen Schiphol en Tampa. Up was bij de ceremonie van deze inaugurale vlucht aanwezig.

Eerste

De eerste Delta vlucht vanuit Tampa landde rond 10:20 op Schiphol, waarna het toestel rond 13:45 weer richting de stad in Florida vertrok. Hoe deze inaugurale vlucht gevierd werd is in onderstaande video te zien.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close