fbpx
AirlinesEditors choiceNieuwsNL NieuwsProfessionalRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVideo

Inaugurele Delta-vlucht naar Tampa | Video

Op vrijdag 24 mei lanceerde Delta Air Lines haar eerste directe vlucht tussen Schiphol en Tampa. Up was bij de ceremonie van deze inaugurale vlucht aanwezig.

Eerste

De eerste Delta vlucht vanuit Tampa landde rond 10:20 op Schiphol, waarna het toestel rond 13:45 weer richting de stad in Florida vertrok. Hoe deze inaugurale vlucht gevierd werd is in onderstaande video te zien.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button