AirlinesJet AirwaysNieuwsProfessional

‘Jet Airways-oprichter aangehouden in Mumbai’

Oprichter en oud-voorzitter van Jet Airways Naresh Goyal en zijn vrouw zijn zaterdag aangehouden op de internationale luchthaven van Mumbai. Ze mochten het land niet verlaten, meldt India Today.

Londen
Volgens de immigratiedienst op de luchthaven stond het tweetal op het punt om te vertrekken naar Londen met Emirates-vlucht 507. Het toestel was al aan het taxiën toen de dienst het vliegtuig terugriep. 

Zaken
Uit bronnen zou blijken dat men uit moest kijken naar Goyal en zijn familieleden vanwege de lopende zaken rond het faillissement van Jet Airways. Er wordt onder meer gekeken naar hoe de investeringen van Etihad Airways in Jet hebben plaatsgevonden.

Jet Airways staakte de operatie recentelijk wegens steeds verder oplopende schulden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close