AirlinesLiefhebberOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Korean Air ontvangt 200e Boeing

Korean Air heeft haar tweehonderdste Boeing-vliegtuig in ontvangst genomen. Met de levering van de 25ste Boeing 777-300ER werd de mijlpaal behaald.

In de afgelopen 48 jaar heeft de maatschappij diverse vliegtuigtypes van de Amerikaanse fabrikant in gebruik gehad. Momenteel zijn er nog 119 actief, waarvan de 777-300ER het nieuwste type betreft. In 2009 ontving Korean deze triple seven voor het eerst.

De Koreaanse carrier vliegt momenteel structureel met een Boeing 777-200ER op Amsterdam. Voorheen werd een kleinere Airbus A330 ingezet.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close